Klart: Så sänds Elitserien

I dag kom beskedet som många väntat på. Nu är det officiellt vart speedwayen kommer sändas och det blir via plattformen speedwayplay.com där man kommer kunna att se samtliga matcher säsongen 2018.
– Elitserien är världens starkaste speedwayliga. Vi känner oss väldigt stolta över att tillsammans med Elitserieföreningen få erbjuda speedwayfans både nationellt och internationellt, en modern produkt där man kan följa hela säsongen från premiär till final. En renodlad speedwaykanal av speedwayklubbarna, för speedwayfans, säger Speedway Plays Hans Svelander i ett pressmeddelande.

Ett dagspass kommer kosta 99 kronor och ett månadsabonnemang 149.

8 reaktioner på ”Klart: Så sänds Elitserien”

  1. Förödande med dessa webbsändningar stänger ute många tråkigt att bli utan c more s perfekta bevakning med Mogge o Mats

 1. Var i hela friden kommer gp att visas ? Någon TV-kanal ? Tycker också att det är botten att elitserien och kanske också gp bara kommer att kunna ses via internet.
  Vi är rätt många gamla som gillar speedway och inte vill hålla på med datorer !

  1. Viasat har rättigheterna för Grand Prix alltjämt. Så lär visas på TV10 eller Viaplay.se.

 2. Verkar vara ett upplägg som slår Cmore’s. Tillgång till alla matcher, varav en utvald, produceras med flera kameror.
  Tråkigt att det inte kom uppföljande frågor under presskonferensen. Men det verkade vara så att de även skulle ta ansvar för att bygga upp varumärket ESS som blir ligamärket.

 3. Kenny H.
  Väldigt bra initiativ att förstöra speedway intresset. Var det inte så att det saknas
  åskådare. Grattis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.