Kildemand ny kapten i Västervik

Det är nu klart vem som kommer axla kaptensrollen i Västervik och det blir inte Peter Ljung – som många förväntat sig. Efter att Morgan Andersson, lagledare i smålänningarna, haft en dialog med Ljung kom de överens att ge Ljung mer utrymme.
– Efter diskussioner med Peter Ljung som självklart också är tillfrågad så har vi kommit fram till att Peter Kildemand är ett bra namn på positionen som lagkapten för Västervik Speedway 2018, säger Morgan Andersson i ett pressmeddelande

Kildemand kommer därmed bli ny lagkapten och kommer att assisteras av just Peter Ljung.
– Varför vi väljer Peter Kildemand är att vi tror att han kommer att passa utmärkt för denna uppgift. Han har aldrig under sin karriär fått det ansvaret på sina axlar i dem största ligorna och vi hoppas på att valet av lagkapten kommer bli positivt både för klubben och Peter, fortsätter Morgan Andersson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.