Ingen Målilla Challenge i år

Dackarna brukar ha sin årliga press and practice, samt avslutande tävlingen Målilla Challenge på kvällen. Så blir inte fallet i år rapporterar Dagens Vimmerby när man intervjuar Dackarnas ordförande Tomas Karlsson.
– Vi fick inte hit Dudek (Patryk), Janowski (Maciej) och Andersen (Hans). Eventuellt hade inte Greg Hancock kunnat komma heller. Det beror bland annat på att Polen har lagt en landskamp eller om det var ett träningsläger den dagen. Då tycker vi att det blir för slätstruket. Det är lite synd, men det är ingen idé om samtliga förare inte kan komma, säger han till Dagens Vimmerby.

Den första matchen för Dackarna och den nye lagledaren Peter Karlsson (bilden) är den 8 maj. Då gästar man regerande svenska mästarna, Eskilstuna Smederna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.