Avsnitt 73 – Ett lag dominerar på alla plan

Hej på er!

Först och främst vill vi åter igen be om ursäkt för förra veckans förlorade avsnitt 72. Oerhört tråkigt när sådant händer men tyvärr inte mycket att göra någonting åt. Vi har säkerställt allt och står nu starka inför framtiden.

Idag går vi igenom veckans matcher i elitserien, ger lite åsikter, synpunkter, tankar och idéer kring de matcher som körts och kring de lagen som arrangerat matcher! Vi slås av känslan att både Anders och Simon börja bli smygsmeder, men vem blir inte det? Magiska arrangemang, nytänk, inkluderar fansen, når publiken och har en helt magisk uppslutning på sina hemmamatcher! Från vår sida, hatten av och hoppas innerligt att de andra klubbarna tittar och tar efter. Vi hoppas också att dem frågar ledningen i smederna om vad de gör och på samma sätt hoppas vi att smederna då svarar och berättar, att speedwaysverige hjälps åt!

Innan vi slutar kikar vi även in lite kort mot helgens GP i prag. Självklart lägger vi även ut körschema precis som vanligt på fredag eftermiddag!
Önskar er en härlig stund med oss i era lurar!
/Anders och Simon

—-

Lyssna på senaste avsnittet där ni finner appar på er Apple eller Android-produkt, eller nedan:

—-

Metanolpodden på sociala medier:
Facebook
Twitter
Youtube (där du även kan lyssna på avsnitten)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.