VM-ledaren stannar i Kumla

Tai Woffinden gick från Masarna till Kumla Indianerna under brinnande säsong. Nu står det klart att VM-ledaren förlänger med närkingarna under den kommande säsongen.
– Jag gillar klubbens raka och ärliga sätt att arbeta med allt från lagbygge till kontraktsförhandling. Jag ser verkligen fram emot att få bli mer involverad i klubben och hur banan prepareras, så vi kan ge fansen en riktigt bra show, säger Tai Woffinden till Kumla Indianernas hemsida.

Lagledaren Peter Johansson är naturligtvis nöjd med Woffindens underskrift.
– Att signa Tai innebär att ytterligare en tung pusselbit är på plats för 2019. Vi fick chansen att lära känna varandra under slutet av 2018 års säsong och jag har bara gott att säga om killen som person, därtill tar han mycket poäng på banan.

Därmed är Tai Woffinden, Kenneth Bjerre, Anders Thomsen samt Piotr Protasiewicz just nu klara för Kumla Indianerna till kommande säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.