Indianernas superlag komplett – Holder klar för 2019

Den tidigare världsmästaren Chris Holder är klar för storsatsande Kumla Indianerna. Australiensaren lämnar Lejonen och blir nu lagkamrat med bland annat Tai Woffinden, Anders Thomsen och Kenneth Bjerre i ett Indianerna som ser riktigt starka ut inför 2019.

En av de stora anledningarna till att Chris väljer Indianerna till 2019 är Glottra Skog Arena.

– Jag har alltid gillat att komma till Kumla som bortaförare, både vad gäller bemötande och banan. Sedan har vi ju ett riktigt spännande lag, som jag tror kan gå hur långt som helst, säger Chris Holder till Indianernas hemsida.

31-åriga Chris Holder har en enormt hög högsta nivå men har haft problem de senaste säsongerna med att vara för ojämn i både GP-tävlingar och seriematcher. Detta har lett fram till hans gynnsamma snitt på 1,660.

–  Jag ser en förare som är kapabel till att ligga runt tvåsiffriga resultat oavsett motstånd eller bana, nu handlar det om att skapa en bra miljö för honom att arbeta i och utifrån våra första samtal känns det som att det är en positiv Chris som kommer laddad till tänderna för säsongen 2019, säger Indianernas lagledare Peter Johansson till klubbens hemsida. 

Indianerna har varit heta på transfermarknaden den senaste tiden och kan nu ställda upp med en riktigt slagkraftig startsjua till nästa säsong. Följande sju förare når ett snitt på 10,217. Taksnittet i Elitserien är 10,250. På pappret har Indianerna verkligen gett sig själva goda förutsättningar till en topplacering nästa säsong.

Indianernas trupp 2019:
Tai Woffinden 2,143
Chris Holder 1,660
Anders Thomsen 1,612
Piotr Protasiewicz 1,556
Kenneth Bjerre 1,545
Joel Andersson 0,875
Ludvig Lindgren 0,826

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.