Jepsen Jensen förlänger med mästarna

Michael Jepsen Jensen har haft två fina år med Eskilstuna Smederna, som resulterar i två guld. Nu står det klart att dansken – som även är lagkapten hos sörmlänningarna, stannar över den kommande säsongen.
– Michael är en ledare på och utanför banan. Under 2018 har han verkligen visat vägen och varit den förare som tagit störst kliv i vår trupp. Därför känns det extra skönt att vi är överens om en förlängning över den kommande säsongen, säger klubbchefen Håkan Ringkvist i ett pressmeddelande.

Lagledaren Stefan Jarl fyller i.
– Michael höjde sig otroligt mycket på banan under 2018 jämfört med 2017. Han var fortsatt pådrivaren i laget som den kapten han är. Mycket viktig förlängning för laget till 2019, säger han.

Eskilstuna Smederna 2019
Fredrik Lindgren – 2,218
Michael Jepsen Jensen – 1,848
Pontus Aspgren – 1,355
Andzejs Lebedevs – 1,341
Alexander Woentin – 0,500 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.