Lambert klar för ny säsong i ”Piggarna”

Robert Lambert och Rospiggarna är överens om en fortsättning tillsammans. Det blev offentliggjort under måndagen. Den brittiske talangen har tagit Elitserien med storm under säsongen och blir nu alltså kvar i Hallstavik över säsongen 2019.
– Sett över hela säsongen gjorde han det fantastiskt bra. Jag tycker han levererade över förväntningarna. Han är ju bara 20 år och har massor av utveckling i sig. Att han gjorde ett par plattmatcher kan ju också förklaras med att han är så ung, att unga förare oftast är lite ojämna ibland. Men, alla kan ju inte vara en poängmaskin som Jason Doyle, säger lalgedaren Conny Ohlsson till Norrtelje-Tidning.

Därmed har Rospiggarna sex kontrakterade förare för 2019 i nuläget.

Rospiggarna 2019
Jason Doyle – 2,369
Robert Lambert – 1,803
Andreas Jonsson – 1,671 
Max Fricke – 1,493 
Gleb Chugunov – 1,250 
Emil Millberg – 0,500 (ny från Masarna)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.