Pedersen klar för fortsättning i Västervik

Västerviks store stjärna, Nicki Pedersen, som var en poängmaskin under denna säsong – är klar för en fortsättning i föreningen över säsongen 2019.
– 2018 var ett bra år för mig i den svenska Elitserien. En av orsakerna till det var den fina atmosfären i Västervik. Bra människor, fin lagkänsla och fantastiska fans var en stor del till vårt teams/lag succé under 2018. Jag ser fram emot att få komma tillbaka till Ljungheden 2019, säger Nicki Pedersen.

Sportchefen Morgan Andersson, är tillfreds med Pedersens underskrift.
– Vi fick definitivt ut vad vi hade hoppas på av Nicki då han levererade mängder av heatsegrar för laget. Han har en inställning till tävlandet som är utöver det vanliga så jag är övertygad om att han kommer fortsätta att axla den ledarroll han har i klubben även 2019. Vi är mycket nöjda med att vara överens för ytterligare en säsong med Nicki då våran målsättning var att försöka behålla stommen i laget, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.