Eskilstunaduo tar över Norra Speedwayalliansen

Alexander Edberg aviserade att han lade släpskon på hyllan. Nu har 27-åringen fått ett nytt uppdrag. Han kommer att bli lagledare för Norra Speedwayalliansen och assisteras av Johannes Wahlberg.
– Vi kommer att ha en stram budget och vara underdogs i ligan. Det kommer att passa oss bra! Men naturligtvis ser vi gärna att flera vill vara med på den här resan. Det här kommer vara ett lag som värnar hårt om svensk speedway, säger Alexander Edberg i ett pressmeddelande.

Edberg flankeras av Johannes Wahlberg som har ett stort speedwayintresse och till vardags jobbar med mediaproduktion.
– Vi kommer vara underdogs och jag är övertygad att det kommer att bli en rolig säsong. Jag och Alexander kommer komplettera varandra bra. Alexander kan det tekniska och förhoppningsvis kan jag tillföra en liten mer taktisk hjärna i vissa skeden under matchernas gång, säger Johannes Wahlberg.

Duon hoppas kunna släppa sin första förare inom en snar framtid, samtidigt aviserar man att matcherna 2019 kommer köras i Eskilstuna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.