Henderson klar för Norra Speedwayalliansen

Daniel Henderson blir den första pusselbiten i Norra Speedwayalliansen till den kommande säsongen. Eskilstunasonen Henderson, representerade kombinationslaget under säsongen 2018 och fortsätter nu under den nya lagledningen som består av Alexander Edberg och Johannes Wahlberg.
– Jag tror det kommer bli riktigt skoj nästa år. Den infon jag fått så ser det riktigt lovande ut och jag tror Norra Speedwayalliansen kommer ha någonting som inget annat lag har. Både på och utanför banan! Kul att Alex inte väljer bort speedwayen efter att ha slutat utan engagerar sig i sporten direkt. Tillsammans med Johannes kommer dom kunna komplettera varandra bra, säger Henderson i ett pressmeddelande.

Lagledaren Alexander Edberg är nöjd med Hendersons påskrift, och tror att det finns mer att ta av av 27-åringen.
– Det känns naturligtvis väldigt bra att Daniel fortsätter i Norra Speedwayalliansen. Han har visat prov på att vara en stabil poängplockare i Allsvenskan i år och vi vet att det finns mer kapacitet hos han i rätt miljö, säger Alexander Edberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen.

Henderson har 1,442 i snitt kommande säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.