Liljekvist klar för Speedwayalliansen

Alexander Liljekvist blir ytterligare en pusselbit i Norra Speedwayalliansen. 25-åringen kommer senast från Nässjö och ansluter nu till kombinationslaget som huserar i Eskilstuna den nästkommande säsongen.
– När jag blev kontaktad av Norra Speedwayalliansen och de berättade om sina planer inför säsongen, så kändes det väldigt inspirerande att få ta del av den nystarten som klubben ska göra. Jag gillar banan i Eskilstuna och hur de nya ledarna sköter kontakten med oss förare och allting runt om på ett riktigt proffsigt sätt, säger han och fortsätter.

– Lagbygget ser mycket intressant ut, där alla förarna är påväg uppåt i sina karriärer. Vi kommer bli ett lag ett räkna med, speciellt på hemmabanan, där alla förarna har åkt mycket och trivs bra.

Lagledaren Johannes Wahlberg, ser fram emot att få se Liljekvists satsning för 2019.
– Jag har haft ett bra snack med Alexander i ungefär fyra veckor. Vi har väl egentligen från första början vetat vart vi har haft varandra och det är kul att han väljer oss, säger Johannes Wahlberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen och fortsätter.

– Förhoppningsvis kan han utvecklas under mitt och Edbergs ledarskap. Jag ser fram emot att se den satsning som Alexander gör den kommande säsongen.

Norra Speedwayalliansen 2019
Dimitri Bergé – 2,000
Victor Palovaara – 1,769
Linus Eklöf – 1,581
Daniel Henderson – 1,442
Jesper Persson – 1,026
Rasmus Broberg – 0,929
Alexander Liljekvist – 0,552
Alexander Jacobsson Sundkvist – 0,500
Max Belsing – 0,500

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.