Ingen svensk kvalar till EM

Ingen svensk kvalar till EM den kommande säsongen. Detta på grund av att arrangören One Sport tillsammans med FIM Europe, valt att flytta en deltävling till samma dag som SM-finalen körs i Hallstavik.
”Svemo Track Racing har sedan detta besked kom den 29 januari försökt att få One Sport och FIM Europe att förstå vilka problem det ställer till nationellt när man gör en sådan här sen datumändring, men tyvärr har vi kunnat förmå dom att ändra tillbaka till sina ”original” datum.”, skriver Svemo på sin hemsida.

Sedan tidigare är Antonio Lindbäck klar för EM-serien, efter dialog med svenska förbundet Svemo har man kommit överens att Lindbäck får delta i EM-serien och kommer således missa SM-finalen.
– Tyvärr innebär detta att Antonio inte kommer att kunna delta i SM finalen vilket både han och Svemo Track Racing tycker är väldigt tråkigt, men hela den här ”soppan” borde aldrig ha uppstått överhuvudtaget, säger Tony Olsson, Grenchef Svemo Track Racing.

Det innebär att Lindbäck blir ensam svensk i EM-serien 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.