Edberg inför allsvenska finalen: ”Det är viktigt att hålla oss kalla”

Den allsvenska finalen, är inte bara speciell för Griparnas lagledare Robert Henderson. Det är den även för Team Rapids lagledare, Alexander Edberg. Edberg som representerat Nyköpingslaget under flertalet år i sin förarkarriär – hoppas nu på sin första triumf som lagledare.
–  Det är klart att det är speciellt att möta klubben man har kört för i 7 säsonger. Det är även väldigt speciellt att möta Robert. Även om det är våra förare som ska göra det största jobbet, säger Edberg inför morgondagens match.

Vad säger du om er säsong?
– Våran säsong är väl i stort sett felfri. En förlust under året samt att jag har kunnat ge några unga förare chansen och dem har verkligen visat mognad i både åkningen och från grinden. Jag är otroligt stolt med det vi har åstadkommit såhär långt och nu är det bara att avsluta sagan med att vinna guld.

Matcherna mellan Griparna och Team Rapid har varit heta. Inte minst matchen som kördes i Nyköping i grundserien. För Edbergs Team Rapid, är det viktigt att behålla fokuset på rätt saker. 
– Det är viktigt att hålla oss kalla och inte fokusera på fel saker. Det är en otroligt tight final så små detaljer kommer att avgöra. Vi får inte göra enkla misstag.

Vad talar för er i finalen?
– Viljan att verkligen vinna och vi har sjukt kul ihop. Nu är det all in.

Team Rapids lag i morgondagens match:

  1. Linus Eklöf
  2. Rasmus Broberg
  3. Victor Palovaara
  4. Daniel Henderson
  5. Pontus Aspgren
  6. Alexander Liljekvist
  7. Jesper Persson


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.