Lidsey stannar i Västervik

Västervik och Jaimon Lidsey är överens om ett nytt avtal. Australiensaren och klubben är överens om en förlängning.

– Första året i Sverige för Jaimon började mycket bra och han visade stora kvalitéer som resulterade i en bra poängskörd. Tyvärr så var han inblandad i en olycka i mitten av säsongen under en tävling i Daugavpils som gjorde att han var borta från speedwayen under en hel månad. Han hittade inte riktigt tillbaka till den formen han hade innan olyckan var framme men visade att när allt är på plats så finns det stor potential i den unga australiensaren. Det var inga tvivel från vår sida att förnya avtalet och vi är mycket glada att det var ömsesidigt, säger Morgan Andersson till klubbens hemsida.

Lidsey har 1,489 i ingångssnitt till den kommande säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.