Polsk förstärkning till Speedwaynyheter

Speedwaynyheter välkomnar Maciej Markowski från Polen som ny i vårat team.

Maciej bor i Polen och började som journalist 2016 och kommenterar bla speedway på Eleven Sports TV och PGE Ekstraliga. Maciej skriver även för sporttidningen Przeglad Sportowy som är mycket stor i Polen. Ni kommer att få bekanta er med Maciej både via artiklar på Speedwaynyheter och hans podcast där han intervjuar förare mm framöver. Dessutom verkar Maciej mycket på Twitter och han kommer köra på Speedwaynyheters Twitter också.

– Jag tycker det ska bli kul att få en chans här, jag kommer skriva och intervjua olika personer från speedwayvärlden här. Jag hoppas jag kommer kunna skriva bra då jag lär mig svenska sedan elva månader tillbaka, det är inte lätt men tror det kommer bli bra. Nu kör vi!

Maciej kommer alltså dela med sig av dels nyheter från Polen och från Sverige då han är mycket intresserad och insatt i svensk speedway med. Vi ser även fram emot att få lyssna på en spännande podcast, vi på Speedwaynyheter kommer självklart att hjälpa Maciej med svenskan som förövrigt redan är mycket god.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.