Ljung har skrivit på och Woentin avslutar sitt kontrakt i Tarnow

Peter Ljung är ny 2022 säsongen i Unia Tarnow. Klubben från Polen som ska starta i andra ligan efter flera säsonger i PGE Ekstraliga och första polska ligan. De kom sist 2021 med bara två poäng i hela säsongen. Tarnow ville inte skriva kontrakt med Alexander Woentin eftersom man i polska andra ligan inte har U24-platser i nästa år.

Peter Ljung kommer tillbaka Tarnow efter dålig säsong i Krosno och Gniezno. Sista gången han körde i Tarnow var 2020 och hade 1.840 i snitt och 2.340 i snitt i 2019. Det blir en ny historia för ´Kung” Ljung i Tarnow.

Woentin hade två års kontrakt med Tarnow men klubb har för många bra förare för andra ligan och Woentin vill försöka hitta en plats i nya ligan U24 Ekstraliga för alla under 24-år. Många klubbarna har inte förare för denna liga och vi tror att de ska kunna skriva kontrakt med förare som Woentin. Det kan vara en bar chans för den svenska talangen.

Unia Tarnows trupp för 2022:
Peter Ljung
Patryk Rolnicki
Troy Batchelor
Kenneth Hansen
Oskar Bober
Piotr Pioro
Ilja Chalov
Ungdomar: 
Witalij Kotlar
Mateusz Gzyl
Patryk Zielinski. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.