Allsvensk Speedway i Nässjö 2022

Det kommer att bjudas på Allsvensk speedway i Nässjö 2022 då Smålänningarna ska köra tre av sina hemmamatcher i Nässjö. Laget kommer Anders Fröjd att snickra ihop och tanken är att laget kommer bestå av svenska förare från de fyra lagen från Småland som alltså är Lejonen, Vetlanda, Dackarna och Västervik. Det blir tre matcher i Nässjö och sedan utvärderas det och ser hur arrangemanget och banan är för fortsatt allsvensk speedway i Nässjö.

”- De har sagt att de vill köra minst tre hemmamatcher hos oss. Vi har fått mycket positiva lovord runt banan och våra arrangemang och vi vet att förarna trivs här. Sedan inser de större klubbarna att man måste hålla liv i de klubbarna på lägre nivå. Det är vi som skapar förutsättningarna för bredden och slussar förarna uppåt.” säger Tony Samuelsson till SMT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.