Henderson stannar i Hallstavik

Daniel Henderson kör rehabilitering just nu och ska tillbaka till speedwayen igen efter sin olycka och han förlänger också med Rospiggarna.

– När frågan kom från Peter Jansson och sportchefen Thomas Viktorsson om jag ville förlänga med Rospiggarna fanns det aldrig en tvekan. Likväl dom som jag själv var osäkra på min framtid om jag ens kunde köra speedway nästa år efter min skada men när beskedet kom från läkarna att allt är grönt bara jag sköter min rehab så var vi överens direkt. Trots att jag bara varit i Rospiggarna i två år så känner jag mig verkligen som hemma i klubben. Atmosfären i föreningen är bra och andas verkligen Speedway. När jag passerar Gulf-macken och åker in i Hallstavik blir jag positiv direkt. Vi har byggt upp en bra och nära relation i klubben där det bara finns möjligheter. Jag hoppas verkligen jag får stanna i Rospiggarna ett antal år framöver, säger Daniel på Rospiggarnas Facebooksida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.