Kung Ljung tillbaka i Västervik

Peter väljer att lämna Vetlanda och styr nästa år för Västervik igen, klubben han kört för i många många år, han får snittet 1,068

”- Det är med stor glädje jag kommer ”hem” till Västervik och varför det känns som hem behöver väl ingen större förklaring efter mängder av säsonger i klubben. Västervik Speedway har under väldigt många år varit och är klubben i mitt hjärta. Efter en mindre lyckad utflykt till Vetlanda är det dags att vända skeppet i rätt riktning. Jag är både glad och stolt över att få denna möjlighet och tackar Morgan Andersson och klubben för detta förtroende. Var ju med och tog SM Guld 2005 för klubben och tycker det är dags nu igen när det vankas 100-års Jubileum för klubben nästa år. Måste också tillägga att det känns extremt bra att återigen få Hejla Arena som hemmabana då jag klassar den som en av de absolut bästa banorna och att återigen få träffa alla underbara supportrar och funktionärer som jag träffat under mina tidigare år i Västervik. Blir väl i stora drag ”sagan om konungens återkomst”. Säger Peter Ljung på Västerviks Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.