Wozniak tillbaka i Rospiggarna

Szymon Wozniak representerade Rospiggarna 2015 och nu efter ett par säsonger i Vetlanda blir det Hallstavik igen för polacken.

”- Jag ser fram emot att få köra för Rospiggarna igen. Jag har haft fem bra år i Vetlanda men känner att det är dags för nya utmaningar. Senaste gången jag körde för Rospiggarna var jag inte nöjd över min prestation men jag är en annan speedwayförare idag och är säker på att jag kan förbättra mitt jobb för Rospiggarna den här gången. Det är en av de bästa och mest stabila klubbarna i Sverige med toppmål. Även laget ser bra ut och jag kommer säkerligen få känna på topplagsanda i depån vilket är viktigt. Jag känner mig redo för den här utmaningen och jag tror att nästa års säsong kommer hjälpa mig att bli en bättre speedwayförare. Till alla rospiggsfans: Vi ses nästa år!” Säger Szymon på Rospiggarnas Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.