Stjärnan stannar i Dackarna: ”Det fanns inte någon tvekan”

Maciej Janowski stannar i Målillalaget Dackarna. Smålänningarna har till den kommande säsongen ett SM-guld att försvara och polacken tillika trotjänaren Janowski, blir således en viktig pusselbit.

– Jag är glad att kunna meddela att jag kommer att stanna kvar hos de svenska mästarna Dackarna till kommande säsong. Efter många år i klubben är jag van vid och trivs i Dackarnas färger, med människorna i klubben och supportrarna. Jag känner ett bra stöd från ledningen och gillar atmosfären i klubben. Det fanns inte någon tvekan från varken mig eller klubben att det skulle bli en fortsättning. Vi bygger något seriöst tillsammans och det bekräftas av titeln 2021. Jag tror att det kommer mer och jag är glad att få vara en del av Dackarna. Vi ses 2022, säger Maciej till Dackarnas hemsida.

Janowski går in i truppen med 1,901 i snitt och Dackarna har nu två platser att fylla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.