Sundström nytt bollplank för juniorlandslagen – Andersson stannar i seniorlandslaget

SVEMO har klart med ett nytt upplägg för speedwaylandslagen. Det meddelar man i ett pressmeddelande under torsdagsförmiddagen.

”Svemo Track Racing har jobbat för att knyta till sig en bra grupp som ska jobba med mer träningar och stöttning till våra förare, framförallt för våra juniorer och ungdomar. Planen är också att kunna förbättra förutsättningarna för våra föra på flera olika sätt”, inleder förbundet pressmeddelandet med.

Andersson fortsatt förbundskapten för seniorerna
Förbundskapten för seniorverksamheten kommer alltjämt vara Morgan Andersson. Sedan är det en del nyheter för de övriga landslagen.

”Han har under flera år visat ett stort engagemang kring vårt seniorlandslag och det skapar en trygghet för våra förare som ska tävla internationellt”, skriver Svemo om Morgan Andersson.

Sundström nytt bollplank i juniorverksamheten
Alexander Edberg, som hoppade på uppdraget som förbundskapten för juniorer fortsätter och kommer att ha den numera före detta speedwayföraren Linus Sundström vid sin sida.

”Till säsongen 2022 så har vi fått ett fantastiskt tillskott till denna grupp i form av Linus Sundström som kommer att finnas med som rådgivare och bollplank. Han kommer också dela med sig av sina erfarenheter både på och utanför banan till våra förare och ledare”, fortsätter Svemo.

Dessutom är Stefan Bennesved kvar och kommer att arbeta som ledare för juniorerna.

Jansson med huvudansvaret – Sandberg ny assisterande i ungdomslandslagen
När det gäller ungdomsverksamheten kommer Rickard Jansson vara förbundskapten för ungdomarna. Det avser 85cc samt 250cc, där Jansson kommer att ha huvudansvaret. Rickard kommer assisteras av Magnus Sandberg.

”Svemo Track Racings Grenchef Mikael Karlsson kommer med sin erfarenhet också att finnas med på hörn för att stötta hela ledargruppen på olika sätt”, skriver Svemo i pressmeddelandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.