Bomben: Hampel klar för Lejonen

Jaroslaw Hampel har varit en stor profil för Vetlanda Speedway. Till denna säsong fick han inte förlängt med fjolårets sm-tvåa. Idag avslöjar Sportbladet att polacken är klar för rivalen, Lejonen och han kommer tas in i det kommande transferfönstret.
– Jarek har erbjudit sina tjänster till oss. Vi är överens även om inga papper är skrivna, säger Anders Fröjd, sportchef och lagledare i Lejonen till Sportbladet.

”Speedway-Olle”, som jobbar för Jaroslaw bekräftar att parterna är överens.
– Av någon anledning hade inte Vetlanda råd att ha honom kvar. Då fick jag hjälpa honom att hitta en annan klubb och det har vi lyckats med. Han kommer debutera i Sverige igen, för Gislaved. Kontraktet är redan färdigt, säger Gregor Kolsut till tidningen.

Transferfönstret öppnar 30 maj och stänger 7 juni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.