Ung polack ersätter Bogdanovs

Västerviks Maksims Bogdanovs skada är värre än befarat. Då väljer elitserienykomlingen att ta in Oskar Fajfer, som är under kontrakt med Lejoben men Gislavedslaget har gett sitt godkännande.
– Vi kände att vi var tvungna att agera när vi fick besked från Maxims att han inte kan vara tillgänglig den närmaste tiden och självklart så låg radarn på någon förare med ett snitt som passar in i dem flesta Laguppställningarna då trupperna är begränsade till 8 förare över 0,5 i snitt. Oskar som för övrigt visade att Ljungheden Arena passar honom bra förra året när Griparna var på besök, säger sportchefen Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Fajfer är därmed inskriven som skadeersättare för Bogdanovs i minst fyra veckor framöver.

Oskar har 1,079 i ingångssnitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.