Selvin till Indianerna – Bergström till Lejonen

Indianerna och Lejonen gör ett byte. Christoffer Selvin lämnar Lejonen för Indianerna och Viktor Bergström går den motsatta vägen.
– Det känns fantastiskt kul att i linje med vår vision få ”hem” ytterligare en ung förare som geografiskt sett hör till Indianerna som elitserieklubb. Det är en seriöst satsande ung man som jag tror på sikt skall kunna bli en riktigt stabilt presterande speedwayförare, säger Peter Johansson, sportchef i Indianerna till klubbens hemsida.

Johansson kommenterar vidare gällande Bergströms övergång till Lejonen:
– Det känns också bra att en trotjänare som Viktor Bergström vill byta klubb till Lejonen då det bereder honom betydligt större möjligheter till att få köra elitseriematcher och inte av någon annan anledning. Våra vägar skiljs som vänner och jag önskar honom allt lycka till i hans nya klubb och välkommen åter ett annat år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.