2 reaktioner på ”Speedwaynyheter Live”

  1. Nu har jag lyssnat. Har funderat över förarna som hamnar som reserv i Elitserien. De är garanterade tre heat. Det finns två problem med det. Det ena är ”den unge svensken” som går in på 0,500 Det andra är klubbens reserv som har snitt som är nära den ordinarie förarens kan vara Pawel Przedpelski i Dackarna vinner han inte reservheatet blir han kvar på 1,333 strax under Hans Andersen/Oliver Berntzon 1,370 För ”den unge svenskens” utveckling skulle jag vilja ha det så här. Den som har lägsta snittet i hemmalaget kör i väst 7, lägsta snittet i bortalaget i väst 6 /Nils Gunnar Sundell

  2. Tänk om fotbollslagen var tvungen att ställa över en spelare på grunda av ekonomin.
    Det skulle bli ett ramaskri som heter duga.
    Varför lägger inte klubbarna inte mer intresse att säsongen ska gå ekonomiskt bra innan.

    Tänker mest på Thai Woffinden i förra veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.