Masarna drar i handbromsen – ställer över Woffinden

Masarna har inte börjat bra sportsligt och nu väljer man att dra i handbromsen. Klubben väljer att ställa över sin stora stjärna, Tai Woffinden till tisdagens match mot Rospiggarna på hemmaplan.
”Pga av dåligt resultat och svikande publiksiffror så väljer vi tyvärr att dra i handbromsen och det innebär att vi måste stryka den dyraste, och tyvärr bästa, föraren från laget på tisdag. Tai kommer alltså inte att köra mot Rospiggarna. Vi möblerar om och Czaja kommer istället in i laget igen. Vi är så klart besvikna, men samtidigt måste vi ta beslutet nu och värna om föreningen.”, skriver lagledarna Stefan Bäckström och Andreas Sundin på Masarnas facebooksida.

Uppdatering 22.49:
Woffinden uttalar sig om att han inte kör på tisdag. Skriver att klubben släpar med fem utbetalningar. Läs mer HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.