Vargarna tar ställning mot våld mot kvinnor

Torsdagen den 26 juli är det nästa match i Allsvenskan för Vargarna. Då väljer man att ta ställning genom att köra i orangea västar för att lyfta fram: Unite To End Violence Against Women. Det är en organisation som tar ställning och jobbar för att våld mot kvinnor skall sluta.
– Det här ställer jag mig bakom alla dagar i veckan, säger Kim Nilsson i ett pressmeddelande.

Dessutom kommer Vargarna vidare att skänka alla pengar från försäljningen av souvenirer under kvällen och även så väljer man att auktionera ut dessa västar. Pengarna kommer att skänkas till UN Women:s nationella kommitté i Sverige.

Ordförande Anders Carlberg kommenterar initiativet som följande:
– Vår sportchef Whilma Johansson och jag har aldrig varit så stolta över klubben och förarna som vi är idag, säger Anders Carlberg i pressmeddelandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.