Lagkaptenen stannar i Kumla

Ludvig Lindgren. Ja, så heter lagkaptenen för Kumla Indianerna. Han och klubben är överens om ett nytt avtal som sträcker sig över de två kommande säsongerna.
– Det är med stor glädje vi ser en förlängning med Sveriges bästa lagkapten. Han var den förste förare jag kontaktade när jag tog över som lagledare och tillsammans har vi format arbetet med ”laget före jaget” i praktiken. När Ludde ville skriva ett långsiktigt avtal var det ingen tvekan om att förlänga hans tjänster med två år, säger lagledaren Peter Johansson i en kommentar på klubbens hemsida.

Ludvig, säger som följande, om att axla kaptensbindeln.
– Jag är väldigt stolt över att få ha den rollen och speciellt i Kumla, som är min moderklubb. Det är en ganska lätt uppgift på matcherna med att heja på grabbarna och fungera lite som bollplank åt Peter. Även om han klarar sig bra på egen hand så tror jag att det kan vara skönt för honom att ha en i laget som står bakom hans beslut.

Därmed gör ”Ludde”, Tai Woffinden, Piotr Protasiewicz, Anders Thomsen samt Kenneth Bjerre sällskap i den trupp som just nu tillhör Kumla Indianerna anno 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.