Lindgren förlänger med Smederna

Eskilstuna Smederna och Fredrik Lindgren är överens om ett nytt avtal över säsongen 2019. Det meddelade föreningen på fredagen.
– Att vi fick hit Fredrik till 2018 har varit ett lyft för föreningen. Det är en förare som är oerhört professionell och betyder mycket för organisationen. Sen är han dessutom en av världens bästa förare, säger Håkan Ringkvist som är klubbchef i Eskilstuna Smederna i ett pressmeddelande.

Lagledaren Jerker Eriksson säger som följande.
– Fredrik har kommit in i klubben på ett mycket bra sätt och har verkligen levererat under säsongen. Med sin rutin tillför han mycket på och utanför banan. Fredrik har visat ett stort hjärta för klubben under säsongen, när han visat vägen för laget trots svåra smärtor med sin hand, säger Jerker Eriksson, lagledare och fortsätter.

– Det behövs ha sådana karaktärer som Fredrik i ett lag, därför känns det extra skönt med att han stannar i klubben även kommande säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.