Sundin kvar i Masarna

Masarna kommer att ha Andreas Sundin som lagledare. Det står det klart efter att klubben meddelat detta under gårdagseftermiddagen.
– Jag fick frågan ifrån styrelsen för ett par veckor sedan och valde att tänka efter ordentligt innan jag bestämde mig för vilket val jag skulle göra. När jag väl hade funderat ett tag var valet inte speciellt svårt. Efter denna turbulenta säsong både ekonomiskt och sportsligt är det klart att man vill ta sig en funderare och verkligen tänka igenom detta beslut. Men som sagt, när jag väl funderat ett tag och bestämt mig var valet självklart. Jag har bestämt mig för att knyta näven i byxfickan och vara med på en ny resa tillsammans med Masarna och Avesta. Jag har bestämt mig för att vara en del i de nybygget som föreningen kommer att göra under 2019, säger Sundin till Masarnas hemsida.

Under 2018 bildade han lagledarduo tillsammans med Stefan Bäckström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.