Smektala kvar i Västervik

Nybliven juniorvärldsmästare och en fin första säsong i Västervik. Nu står det klart att polske talangen, Bartosz Smektala, kommer att stanna hos smålänningarna de två kommande säsongerna.
– Har fört diskussion med teamet under en längre period och vi är mycket nöjda med att alla pusselbitar föll på plats för ett avtal som sträcker sig över 2 säsonger. Bartosz har haft en mycket bra utvecklingskurva under sin första säsong i Sverige. Det har självklart bidragit till de resultaten han även har presterat i Polen för sitt Unia Leszno som blev Polska mästare och till hans individuella juniorvärldsmästartitel, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Smektala själv ser fram emot det som komma skall.
– 2018 var ett mycket viktigt år för mig och jag skaffade en bra erfarenhet som också resulterade i att jag blev juniorvärldsmästare och allt vad det innebär att tävla i en ny liga. Jag känner att jag kan prestera bättre då första året alltid är svårt, de flesta bortabanorna besökte jag för första gången. Jag är mycket glad att få fortsätta min karriär i Västervik minst 2 år till och förhoppningsvis mycket längre då jag trivs utmärkt i klubben. Vill också passa på att tacka klubben, funktionärerna och alla fans för säsongen 2018!

Västervik 2019
Peter Ljung – 1,630
Peter Kildemand – 1,458
Bartosz Smektala – 1,387
Mikkel Bech – 1,271 
Anton Karlsson – 0,895 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.