Holder klar för Västervik

Holder är klar för Västervik. Ja, alltså med – Jack i förnamn. Storebror Chris är ju en tid tillbaka klar för Indianerna. Nu står det klart att Jack Holder, 22 år gammal, gör sin första elitseriesäsong 2019.
– Jag har följt Jack under året och är mycket imponerad av vad han har presterat, speciellt i Extraliga för Torun under sin första säsong i Polen där han slutade på ett heatsnitt inkl bonus på 1,7. Att få in en av världens mest lovande förare i sin åldersgrupp passar oss utmärkt då vi samtidigt försöker bygga truppen långsiktigt. Vi är mycket glada att Jack valde Västervik som sin första klubb i Sverige då det fanns fler klubbar som visade intresse, säger sportchefen Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Holder ansluter med 1,478 i snitt.

Västervik 2019
Nicki Pedersen – 2,277
Peter Ljung – 1,630
Jack Holder – 1,478 (ingen klubb 2018)
Peter Kildemand – 1,458
Bartosz Smektala – 1,387
Mikkel Bech – 1,271
Anton Karlsson – 0,500

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.