Ökad konkurrens i Västervik – Lindman förstärker

En av hans största meriter är ett SM-guld med Rospiggarna 2016. Nu är John Lindman klar för Västervik där han primärt kommer att konkurrera med Anton Karlsson om en plats i startsjuan. Därmed tappar Masarna ännu en förare.

– John har ett par tuffa säsonger bakom sig men var en av Sveriges bästa juniorer och här tror vi att det finns utvecklingspotential. Vi kommer att köra med en 0,5-snittsförare längst bak och behöver självklart konkurrens om den platsen. Vi ser verkligen fram emot att försöka hjälpa John att ta ytterligare ett steg i karriären men också att han ska få tillbaka glädjen för sporten” säger Västerviks sportchef Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

– Känns bra att skrivit på för Västervik till kommande säsong. Först var min fortsatta satsning på speedwayen osäker! När Morgan ringde så lät det positivt och jag valde att satsa minst ett år till! Jag kommer slåss om en plats med några andra grabbar. Jag hoppas på att kunna utvecklas här i Västervik och komma framåt i karriären och det finns mycket rutinerat folk man kan ta nytta av, säger John i samma pressmeddelande.

Klara för 2019
Lagledare: Morgan Andersson
Nicki Pedersen – 2,277
Peter Ljung – 1,630
Jack Holder – 1,478 (ny, ingen klubb i Sverige 2018)
Krzysztof Buczkowski – 1,468 (ny från Smederna)
Peter Kildemand – 1,458
Bartosz Smektala** – 1,387
Mikkel Bech – 1,271
Anton Karlsson – 0,500
John Lindman – 0,500 (ny från Masarna)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.