Speedwayalliansen värvar från Valsarna

Norra Speedwayalliansens nya lagledarduo Alexander Edberg och Johannes Wahlberg ligger inte på latsidan. Nu står det klart att man värvar från Valsarna. Det är 17-årige Jesper Persson som är klar för kombinationslaget till 2019.
– Det kändes som ett bra alternativ för mig eftersom det verkar väldigt seriöst. Jag tycker de två lagledarna är två riktigt schyssta personer som jag ser fram emot att samarbeta med! Sen självklart också för att jag själv ska kunna utvecklas ännu mer och ta ett steg i min karriär, och det känns som att Alex och Johannes vill satsa på mig. Det är väldigt viktigt för att kunna ta det där klivet i karriären, säger Jesper Persson i ett pressmeddelande.

Lagledaren Alexander Edberg är naturligtvis nöjd med Perssons signatur.
– Det känns mycket bra att Jesper är klar för oss. Han är en seriös och ambitiös förare som vi hoppas kunna utveckla ännu mer i vår miljö. Trots sin ålder har han redan provat på Elitserien och stått för stabila insatser i Allsvenskan. Det ska bli kul att få arbeta med han nästa säsong, säger Alexander Edberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen i samma pressmeddelande.

Norra Speedwayalliansen 2019
Daniel Henderson – 1,442
Jesper Persson – 1,026
Alexander Jacobsson Sundkvist – 0,500

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.