Speedwayalliansen menar allvar – Palovaara ansluter

Norra Speedwayalliansen har bestämt sig för att inte vara en slagpåse i kommande års allsvenska. Nu står det klart att även Victor Palovaara ansluter till kombinationslaget över den kommande säsongen.
– Tycker de är ett intressant nytt tänk som de är i Norra. Och ska bli riktigt kul att köra matcher i Eskilstuna samt att de är bra killar i laget och som har hand om laget. Jag tror vi kan bli ett bra lag med bra lagkänsla som har roligt och jobbar tillsammans! Så ser verkligen fram emot säsongen, säger Victor Palovaara i ett pressmeddelande.

Lagledaren, Alexander Edberg, är väldigt tillfreds med kontraktsskrivningen.
– Att vi har fått klart med Victor känns fantastiskt bra. Jag älskar hans inställning till sporten och jag är övertygad om att han kommer att ta ytterligare kliv den kommande säsongen, säger Alexander Edberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen.

– I och med Victors underskrift betyder det att vårt lag ser ännu mer slagkraftigare ut och vi kommer verkligen bli att räkna med 2019.

Norra Speedwayalliansen 2019
Victor Palovaara – 1,769
Linus Eklöf – 1,581
Daniel Henderson – 1,442
Jesper Persson – 1,026
Alexander Jacobsson Sundkvist – 0,500
Max Belsing – 0,500

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.