Smålandsklubbar ingår i samarbete

Lejonen, Dackarna och Vetlanda hade Nässjö tillsammans i år. Samarbetet mellan de tre klubbarna fortgår under den kommande säsongen – dock inte i Nässjö. Nu står det klart att lagen kommer att köra på tre olika arenor, det vill säga Gislaved, Vetlanda samt Målilla den kommande säsongen.

”Under den gångna säsongen har de tre smålandsklubbarna i Vetlanda, Gislaved och Målilla tillsammans med Speedwayklubben i Nässjö drivit ett lag i Allsvenskan. Samarbetet fortsätter även nästa säsong med den skillnaden att Elitserieklubbarna nu kommer att driva det i egen regi och köra matcherna på de tre Elitseriearenorna”, skriver klubbarna i ett pressmeddelande.

I nuläget är ingen förare offentliggjord för laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.