Broberg stannar i kombinationslaget

Rasmus Broberg är ytterligare en förare som stannar i kombinationslaget Norra Speedwayalliansen över säsongen 2019. Denna säsong körde Broberg till sig 0,929 i snitt och kommer förmodligen bli en viktig kugge på reservplats för kombinationslaget som kör sina hemmamatcher i Eskilstuna.
– Så som laget ser ut att arta sig kommer Broberg bli en viktig pusselbit på reservplats. Vi hoppas han kan dra ett stort lass och utvecklas mer under säsongen 2019 under min och Alexanders ledning, säger Johannes Wahlberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen i ett pressmeddelande.

Broberg har höga förhoppningar om laget.
– Tror vi kommer kunna gå väldigt långt om alla levererar som dom kan, vi är ett ungt och väldigt roligt lag med stor vilja allihopa. Extra roligt att vi känner varandra ganska bra allihopa, så de här kommer bli kanon.

Som det ser ut i nuläget, har man tre platser ytterligare över 0,500 i snitt att offentliggöra.
– Nu är jag och Johannes i slutfasen av lagbygget. Jag tycker det börjar se spännande ut och vi hoppas att kunna komma med fler nyheter under veckans gång, säger Alexander Edberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen.

Norra Speedwayalliansen
Victor Palovaara – 1,769
Linus Eklöf – 1,581
Daniel Henderson – 1,442
Jesper Persson – 1,026
Rasmus Broberg – 0,929
Alexander Jacobsson Sundkvist – 0,500
Max Belsing – 0,500

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.