Berge klar för Speedwayalliansen

Norra Speedwayalliansens nya lagledarduo Alexander Edberg och Johannes Wahlberg sätter verkligen en ny prägel på laget. Nu står det klart att fransmannen, Dimitri Bergé, är klar för den kommande säsongen.
– Dimitri är en förare vi har följt upp på sistone och det känns som att det finns en stor potential där. Han har bra erfarenheter från andra ligor och det kommer vara nyttigt när han nu gör sin första svenska säsong. Det ska bli inspirerande att få arbeta med honom, säger Alexander Edberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen i ett pressmeddelande.

22-årige Bergé körde Speedway Of Nations i Manchester i år och representerade bland annat Bydgoszcz i Polen.

Speedwayalliansen 2019 just nu
Dimitri Bergé – 2,000
Victor Palovaara – 1,769
Linus Eklöf – 1,581
Daniel Henderson – 1,442
Jesper Persson – 1,026
Rasmus Broberg – 0,929
Alexander Jacobsson Sundkvist – 0,500
Max Belsing – 0,500

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.