Guldledare lämnar Smederna

Eskilstuna Smederna tappar lagledaren Stefan Jarl till den kommande säsongen. Guldledaren, som har bildat en duo med Jerker Eriksson under två år aviserar att han inte kommer att fortsätta det kommande året.
– Det här är ett beslut som växt fram under slutet av säsongen. Har varit grymt svårt att till sist bestämma sig för det. Jag har vridit och vänt på det fram och tillbaka. Men motivationen finns inte för att vara lagledare 2019, säger Stefan till Eskilstuna Smedernas hemsida.

– Det kändes helt rätt när Jerker äntligen gjorde comeback i Smederna. I klubben där allt började för oss, tillsammans. Det var i precis rätt tid också. Laget och klubben behövde något nytt efter att Jimmy slutade. Att jag sen fick avsluta (?) min karriär med två guld tillsammans med honom är en osannolik saga egentligen.

2017 och 2018 blev det som bekant guld för Stefan Jarl, med sin lagledarkollega Jerker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.