Masarnas trupp komplett

Avestalaget Masarnas trupp är komplett. Under gårdagen blev det klart att Martin Smolinski (som vann långbane-VM i år) ansluter till dalalaget över den kommande säsongen.
– Med Martin i laget får vi in en hel del rutin som tillsammans med Kim och Antonio kan bära detta unga lag och ge både tips och ideér för att utveckla de unga förarna vi har i laget. Förutom en hel del rutin så får vi in en bra speedwayförare i laget som vi tror mycket på och som blir ett bra komplement till de förarna vi redan har. Martin är även en tuff och hård förare när det gäller racingen ute på banan och vi är oerhört glada att Martin valde att skriva på för Masarna 2019, säger lagledaren Andreas Sundin till Masarnas hemsida.

I dag blev den sista pusselbiten lagd. Nick Morris är klar för Masarna.
– Vi är väldigt glada att Nick väljer att ansluta sig till oss i Masarna. Nick har gjort otroligt bra resultat både i England och Polen det senaste säsongerna och vi tycker det är roligt att han väljer att komma till oss och försöka utvecklas ännu mer, säger lagledaren Andreas Sundin till klubbens hemsida.

Därmed är Masarnas trupp fylld för förare över 0,500 i snitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.