Smålandsmötet flyttas

Rivalmötet mellan Vetlanda och Dackarna flyttas. Tanken var att man skulle köra den 9 juli, men då klubben har bilspeedway i närheten av tävlingen – väljer man i samråd med Dackarna samt Svemo att flytta matchen.

Nya tävlingsdatumet blir istället den 13 juni.
– Denna vecka körs inga andra elitseriematcher eftersom tisdagen är satt som reservdag. Visserligen kommer förmodligen både vi och Dackarna att sakna någon förare var som är upptagen på annat håll, men vi är glada över den här lösningen, säger Vetlandas sportchef Mikael Wirebrand till klubbens Facebooksida.

2 reaktioner på ”Smålandsmötet flyttas”

  1. Är det hundra klart att matchen går den 13 juni?
    Det står 9 juli på många ställen när man kollar

    Micke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.