Turbulensen fortsätter hos svenska mästarna

Eskilstuna-Kuriren rapporterade nyligen att 2017 och 2018 års svenska mästare, Eskilstuna Smederna har en styrelse som inte är beslutsmässig. Det efter att tre styrelsemedlemmar hoppat av på senare tid och dessutom valde ordföranden Mattias Stjernström att lämna under slutet av 2018 för att satsa på en karriär som politiker.

Tidigare styrelsemedlemmen Yasmine Benulic, säger bland annat till tidningen att det är ”sandlåda” och att det pågår en häxjakt mot en person i föreningen.
– Jag tycker bara det här är så sorgligt och inget som klubben tjänar på. Och det är allvarligt om styrelsen nu röstat igenom saker utan att vara beslutsmässig. Det är emot alla stadgar. Jag brukar inte gå ut och prata om sådan här saker men nu är gränsen nådd. Det är ingen slump att de andra hoppade av efter mig, säger Benulic till tidningen..

Nu står det även klart att Johannes Wahlberg (som är nominerad till årets marknadsförare i Eskilstuna) att han lämnar klubben.
– Jag känner inget förtroende för dom som ska vara ledande framöver, säger Wahlberg till Eskilstuna-Kuriren.

Wahlberg menar bland annat, att han tagit illa efter den konflikt som föreningen haft med den tidigare klubbchefen Håkan Ringkvist.
– Det som händer med Håkan har tagit hårt på mig. Han betyder mycket för mig och jag ser honom som en familjemedlem och det är jag som fått stå mitt i det hela, fortsätter Wahlberg.

Wahlberg säger vidare i samma artikel att han gärna fortsätter sitt uppdrag som lagledare för Max500 Speedway, om han får detta för klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.