Lambert stannar i Gislaved

Robert Lambert anslöt till Lejonen under det sista transferfönstret. Nu står det klart att britten stannar i Gislaved den nästkommande säsongen.

”Robert blev snabbt en publikfavorit och vi hade ett långt samtal med honom direkt efter sista matchen mot Smederna där vi förklarade våra tankar med lagbygget inför nästa år och rollen vi såg Robert i. Han fick lite betänketid och i veckan kom avtalet tillbaka påskrivet”, skriver Lejonen på sin hemsida.

Utöver Lambert är Krzysztof Kasprzak, Jaroslaw Hampel, Maksym Drabik, Kacper Woryna, Mathias Thörnblom och Adrian Gala kontrakterade.

1 reaktion på ”Lambert stannar i Gislaved”

  1. Lejonen har ett intressant lag! Det borde ge mer än en kvartsfinal tycker man med en jämn och stark stomme på ordinarie med två rutinerade och tre framtidskillar med potential att utvecklas. Den viktiga reserven kunde varit lite roligare men inte helt kass heller….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.