C More ny TV-partner för Elitserien

Elitserien i speedway kommer sändas linjärt igen. Det från och med säsongen 2020 när C More kommer att bli en ny TV-partner till ligan.
”Vi är givetvis mycket nöjda att kunna addera ytterligare en av Sveriges mest populära ligor. Elitserien hör hemma i en kanal där den kan nå en bredare publik,” säger Johan Cederqvist, kanalchef sportkanaler på C More och TV4 i ett pressmeddelande.

Avtalet gäller i tre säsonger framöver och man är väldigt tillfreds med avtalet från ESS (Elitspeedway Sverige).
”Vi är väldigt glada att inleda detta omfattande TV-samarbete med C More. Att kunna följa alla matcher på TV är precis vad som efterfrågats från lag, sponsorer och supportrar som nu kan följa sitt lags bortamatcher hemma från TV-soffan,” säger Mikael Holmstrand, vice ordförande och medieansvarig på ESS.

Vidare meddelar man att två matcher i veckan planeras vara huvudmatcher och sändas på Sportkanalen (tisdag samt torsdag). Utöver det kommer Elitspeedway.com finnas kvar med arkiv och som OnDemand-tjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.