Uppskjutet i Eskilstuna – Nilsson till sjukhus

Under onsdagskvällen skulle Team Rapid möta Griparna. I det första heatet var olyckan framme när Kim Nilsson kraschade och fördes till sjukhus. Domaren tillsammans med tävlingsledningen beslutade att skjuta upp tävlingen.

– Läkarna såg riktigt bekymrade ut över kota C2 och C3. Jag såg på hans (Kim Nilsson) ögon att det inte kändes bra och då tog jag, med min magkänsla som gammal förare och lagledare, mer eller mindre beslutet själv att inte köra vidare, berättar domaren Stefan Andersson Skill till Eskilstuna-Kuriren som ställde in tävlingen på grund av kraschen och banans beskaffenhet.

Team Rapids Pontus Aspgren till Eskilstuna-Kuriren:
– Jag vet väldigt lite men jag har pratat med hans pappa som sa att han var okej efter omständigheterna. Vad jag förstår kan han röra allting i alla fall, säger Pontus Aspgren till tidningen.

Någon ny information gällande Kim Nilsson har ännu inte kommit ut i skrivande stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.