Snart dags för Målillas Grand Prix

Det var två år sedan det kördes ett Grand Prix i Sverige, då var det Fredrik Lindgren som stod högst upp på pallen. På lördag är det äntligen dags för ett GP på svensk mark igen då Målilla står som värd för årets sjunde deltävling. Väderprognosen ser bra ut, biljettrycket har varit massivt, det ser med andra ord ut att bli en riktig toppenkväll i Målilla. Idag blev det även officiellt vilka startnummer förarna kommer att ha i tävlingen. Noterbart är att Oliver Berntzon och Pontus Aspgren möts redan i det första heatet, det kan bli ett sevärt heat.

1. Oliver Berntzon
2. Dominik Kubera
3. Pontus Aspgren
4. Leon Madsen
5. Tai Woffinden
6. Krzysztof Kasprzak
7. Artem laguta
8. Maciej Janowski
9. Matej Zagar
10. Fredrik Lindgren
11. Jason Doyle
12. Max Fricke
13. Bartosz Zmarzlik
14. Emil Sayfutdinov
15. Robert Lambert
16. Anders Thomsen

Adam Holman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.