Tack för allt Linus Sundström

Linus Sundström meddelar via sin racingsida att karriären är över, han har efter sina krascher betsämt sig för att lägga speedwayen på hyllan. efter den senaste kraschen som höll han borta från speedway hela säsongen 2021 så väljer han alltså att avsluta en mycket fin speedwaykarriär.

”Huvudet känner sig egentligen inte färdigt, men kropppen är mer än färdig. Jag känner ingen större bitterhet, utan mest tacksamhet över att den singlade slanten landade på rätt sida vid min ryggskada, samt att jag fått leva min barndomsdröm fullt ut under de senaste 15 åren”, skriver han på sin Facebooksida och fortsätter.

”Jag har ingen utstakad väg för hur livet efter speedwayen kommer att se ut, men jag ser med spänning & nyfikenhet fram emot vad framtiden har att erbjuda!”.

Vi på Speedwaynyheter tackar Linus för en fin karriär och önskar han stort lycka till utanför ovalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.