Patryk Wojdylo ny i Smederna och Belsing stannar

Idag presenterade Eskilstuna Smederna sitt senaste tillskott, Patryk Wojdylo en ung polsk talang som går in i laget med snittet 1,255. Man meddelar även att Maximilian Belsing blir kvar i klubben 2022

”- Vi har haft koll på Patryk under hela 2021 och vi är nöjda över att kunna knyta honom till oss. Han kommer att storsatsa till nästa säsong och har bland annat förstärkt sitt material med nya motorer av hög klass.”

”Givetvis är det superkul att kunna förlänga avtalet med Belsing. Han är Eskilstunakille och har varit i Smederna i många år. Lägger han ner ordentligt med tid i vinter på att förbereda sig tror vi att han kan ta nästa steg under 2022,” säger Jerker Eriksson, Jimmy Jansson och Stefan Jarl på Smedernas Facebook.

Läget i truppen just nu:
Pontus Aspgren 2,095
Robert Lambert 2,015
Kacper Woryna 1,984
Daniel Bewley 1,318
Patryk Wojdyło 1,255′
Joel Andersson 0,500
Johannes Stark 0,500
Maximilian Belsing 0,500

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.